Endret: 6 okt 2021     Opprettet: 17 apr 2019

Betaling vaskekort/nøkler og informasjon om vaskeriene

Nå kan beboere betale vaksekort og nøkler med linkene her. Vis kvittering for vaskekost på styrerommet ved vaskevakt og vaskevakten lader opp kortet ditt. Du kan også betale mens du er på styrerommet. Kontant betaling mottas også, men på sikt ønsker styret minst mulig kontanter. Det er vaskevakt 1. og 3. onsdag hver måned kl 19:30-20:00. Betaling av nøkler etter avtale med vaktmesteren.

Vaskevakt er 1. og 3. onsdag hver måned kl 19:30-20:00. Da sitter det en fra styret på styrerommet. - UTGÅR INNTIL VIDERE. SE INFORMASJON: INFORSKRIV OM CORONA

Link til betaling av vaskekort: https://tinyurl.com/y4ueqe3n

Link til betaling av nøkler: https://tinyurl.com/y3pwyf42

Er du ny i borettslaget? Det finnes flere vaskeri i borettslaget. Disse har alle 2 gode maskiner og 1 tørketrommel. Styret oppfordrer til bruk av vaskeri og bruk tørkeloftene så forebygger du fukt i leiligheten. Hør med en nabo eller vaktmester for hvilket vaskeri dere "tilhører". Nøkkelen til din oppgang passer også i oppgangen der vaskeriet ligger.

Bestilling av vasketid skjer på tavle i vaskeriet. Bruk "lås" som skal følge leiligheten. Kontakt eventuelt vaktmester om "låsen" er borte. Betaling skjer med vaskekortet.